Beoordelingen van Tandoori Lounge Hoofddorp

Recente recensies

5.0
Shravan
4 augustus 2022
Mauricio
31 juli 2022

Very delicious food, highly recommended!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tjalling Boon
30 juli 2022
Stefan van Oostveen
28 juli 2022

Lekker eten !

Emem
24 juli 2022

Lovely food, myself and my family really enjoyed the meal. Great service too

Peter
11 juli 2022

Voor het eerst en zeker niet voor het laatst besteld. Mixed grill gekozen voor diversiteit en Saag. Was VOORTREFFELIJK ! Heerlijk mals, warm en op tijd afgeleverd. Dit was dan wel de eerste keer maar zeker niet de laatste.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gertjan
3 juli 2022

Voor 't gemak weer eens Indiaas door Tandoori Lounge laten brengen. Samosa vegi als hapje vooraf, zaten twee sausjes bij w.o. een mint. Erg lekker. Als hoofdgerechten Curry Madras en Butter chicken. Beide prima. Madras goed gekruid. De kipfilet in beide curries erg mals. Bezorging uitstekend en precies op afgesproken tijd. Alles was overigens goed verpakt en overal zat nog alufolie omheen. Prima adres voor de Indiase keuken in Hoofddorp!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sharm
26 juni 2022

Iets meer pittig, graag!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

René
26 juni 2022

Bijzonder smakelijke gerechten! Prima verpakt. We komen zeker weer terug.

Danielle
14 juni 2022

Heerlijk gegeten eten was super lekker en optijd bezorgd. Ga zo door! Wij komen gauw een keer langs om in het restaurant te eten en ons door de kok te laten verrassen .

Raymond
13 juni 2022

Overheeeeerrlijk eten met de authentieke indiaanse kruiden melanges! Alles bomvol smaken en geuren. Makkelijk te bestellen online en snelle levering of pickup.

Johan
9 juni 2022

Zoals altijd eten is perfect op smaak, op tijd bezorgd, eten is nog heet bij ontvangst vanaf Hoofddorp naar Nieuw-Vennep. Altijd top!

Roelof Moes
22 mei 2022

Prima, zoals altijd weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
29 april 2022
Nii
25 april 2022

Super lekker Geen minuur van spijt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dimi
16 april 2022

Lekker eten , porties ruim genoeg. Werd op tijd en goed op temperatuur bezorgd.

Stefan
15 april 2022

Heerlijk!

Ghizal
9 april 2022

Gerechten zijn lekker, porties genoeg groot, word op tijd bezorgd.

Sachin
28 maart 2022
Hans
5 maart 2022

heerlijk gegeten, bestelling kwam wel half uurtje later

Michael
28 februari 2022
Saj
21 februari 2022

Delivered on time with lot of extras. excellent food.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wouter
21 februari 2022

Kwam op de afgesproken tijd. Altijd heerlijk op smaak en temperatuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sunieta
18 februari 2022

Eten was te flauw. Ben dit niet gewend van jullie

Kerstin Madaus
18 februari 2022

Niet warm.. Verpakking of bezorging? Kan het niet zegen

Arnold
15 februari 2022

Gewoon uitstekend eten. Op tijd besteld, op tijd geleverd.

Marcel
14 februari 2022

Bezorging was keurig en op tijd en het eten was heerlijk. Dat alles voor een schappelijke prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roelof Moes
13 februari 2022

De Chicken Vindaloo was zoals altijd verrukkelijk. Net niet te pittig. Jammer dat ik apart een Peshwari naan erbij had besteld, maar kreeg een gewone naan! Dat viel echt tegen; nooit meer mijn bestelling foutief leveren, hoor!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S Mukherjee
5 februari 2022

I like lamb madras from here. But a couple of times including this time, I noticed that the quality of the meat is not good. Same goes for the rice. You would get a smell that usually happen if you keep the rice in a damp area. And also a couple of times, rice that comes together with the lamb was missing.

Wimvankoten
23 januari 2022

Heerlijk gegeten mooie en lekkere gerechten een aanrader

Martin van Hoof
22 januari 2022

Eten was erg lekker en nog gloeiend heet bij bezorging.

Remco Maljers
20 januari 2022

We hebben heerlijk gegeten en het werd exact op de afgesproken tijd afgeleverd.

Tuinstra
16 januari 2022
Hans
16 januari 2022

Heerlijk gegeten, veel variatie in smaken dus voor elk wat wils. Ruim voldoende porties ook!

S
10 januari 2022

Ik heb heerlijk genoten, 💯 lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cc
7 januari 2022

Smakelijk eten, in het menu zit van alles wat. Ruim voldoende. Bezorging wel wat later maar had er rekening mee gehouden.

V C
5 januari 2022

Verkeerde bestelling gehad, in plaats van mango kulfi, hadden we mango lassie ontvangen. De kulfi's werden meteen gebracht, dus dat was verder prima. Maar vorige keer is het ook al misgegaan met de kulfi's. Dus echt een aandachtspunt voor dit restaurant. Butter chicken was echt super. Ook de rijst vinden we altijd geweldig. Tikka masala vonden we wat minder, misschien zijn wij te veel de Engelse (iets romige) tikka masala gewend. Naan was lekker en de papadums en het sausje ook. Uiteindelijk zeker een aanrader, ook gezien de prijs (2 hoofdgerechten+naan+rijst+papadum voor maar 23.50).

Anuschka
31 december 2021
Fad
29 december 2021

Was heerlijk!!

Caren
27 december 2021

Menu was heerlijk, alleen de onion bahjies waren een beetje hard.

Monique Velthuis
26 december 2021

Heerlijk gegeten, de gerechten zijn erg lekker gekruid. Vriendelijke bezorger, keurig op tijd en gaf met een grote glimlach aan dat hij blij was met zijn fooi!

Desirew
19 december 2021

Super goed eten...keurig op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carla
12 december 2021

Wederom heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Shaddy
9 december 2021
M.
29 november 2021

Het eten was heerlijk, daar heb ik geen bezwaar tegen. Helaas is ons al 2x gebeurd dat bezorging een uur later kwam dan per email aangegeven.

Marion
14 november 2021

Voor het eerst besteld en niet teleurgesteld. Goede kwaliteit eten en zeker geen kleine porties.

Van der Slot
2 november 2021

Bestelling om 18.00 maar pas (na een telefoontje) kwam deze om 18.35 uur binnen. Echt veel te laat met een kind, dus dat viel erg tegen. Het eten was heerlijk, maar deze keer dus echt een mindere ervaring helaas.

Kramer
27 oktober 2021

Ik heb heerlijk gegeten en er was meer dan genoeg. Smaken goed in balans. Alleen vond ik sommige sausjes, gerechten iets de zoete kant op gaan. Smaken verschillen met alle respect. Misschien een tip om de mening van anderen te vragen. Met vriendelijke groet, R. Kramer

Vindan
27 oktober 2021

good food , tasty, warm and good service. Thank you

Pim
26 oktober 2021

Het was weer smullen! Wat ik op de afhaalkaart als extra zou wensen is een mixed vegetable als side dish. De meeste gerechten zijn er op kip/vlees gericht, dus dat zou een fijne aanvulling zijn.

Clarice
16 oktober 2021

De Indian Special menu was heerlijk. Bezorger was vriendelijk en op tijd.

Moes
13 oktober 2021

Geweldige smaak Vindaloo. Blijven bij Tandoori Lounge! Keurig afgeleverd!

Andjana Ghisai
10 oktober 2021

Eten was super lekker, mijn visite hft genoten vn het eten. Top

Alexandra
6 oktober 2021
Panday
3 oktober 2021

De lekkerste biryani van Hoofddorp!

Pim
2 oktober 2021

Erg lekker weer! Er was alleen vergeten een Nan bij de bestelling te doen.

jack
1 oktober 2021

I ordered 2 lamb dishes, received 1 lamb dish and 1 chicken dish. food was good but not what i ordered.

Sun
17 september 2021

Zoals altijd: super lekker eten!

Weichold
4 september 2021

Lecker wie immer!!!

Ronald Goossens
16 augustus 2021
Hendriks
7 augustus 2021

Heerlijk gegeten ! Eten afgehaald, was ook nog goed warm toen we thuis kwamen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Floor
4 augustus 2021

Heerlijk eten en precies op tijd bezorgd.

J keizer
30 juli 2021

Prima, lekker gegeten en keurig op tijd,volgende keer weer!

Andjana Ghisai
26 juli 2021

Eten was super lekker.

Anita
19 juli 2021

Al diverse keren besteld en iedere keer was het even lekker. Bezorging altijd op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kasper
10 juli 2021
Knol
2 juli 2021

Heerlijk gegeten!

Marco
1 juli 2021

Goed eten word goed warm geleverd en smaken zijn erg lekker.

Robert Bröcker
29 juni 2021

Zoals gewoonlijk voortreffelijk! Jammer dat het Naanbrood vergeten was. Is wel keurig nageleverd maar de Lamscurry was al op.

Audrey
28 juni 2021
Qureshi
27 juni 2021

De Biryani was dit keer te zout. De zoutsmaak was daardoor overheersend. Heel erg jammer.

Bekka
21 juni 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vindan
20 juni 2021

On time delivery. Good -Quality and quantity

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edgar
3 juni 2021
Alexandra
28 mei 2021
Sun
23 mei 2021

Zoals altijd: lekker Indiaas eten zoals het hoort. Snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Silvio
16 mei 2021

Bezorging binnen de aangegeven tijd en het eten was heerlijk.

Victor steenmeijer
16 mei 2021

Prima smaak. Uitstekend verpakt voor take away. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Vriendelijk personeel.

De Vries
8 mei 2021
Lollifant
8 mei 2021

Netjes op tijd. Werd heel warm bezorgd. Erg lekker!

Knol
7 mei 2021

Weer heerlijk gegeten!

Sander
1 mei 2021

Lekker vegetarisch menu afgehaald. Lekker pittig (niet te) en alles was warm. Smaakte prima

Sun
30 april 2021

In de Corona tijden halen wij zeker 1x pmnd eten af bij tandoori lounge. Lekker en pittig eten zoals het hoort. Maw geen Indiaas verwesterd eten.

Alexandra
27 april 2021

Altijd lekker gegeten!!

Sun
26 april 2021

Lekker en goed eten! Zoals het Indiaas eten hoort te zijn Een aanrader!

Manodj
22 april 2021

Jammer dat er niks met de aanvullende opmerking is gedaan. Verder prima bezorgd en prima eten.

Naomi
21 april 2021

Heerlijk gegeten. Echt een aanrader!

J hage
30 maart 2021

Weer prima in orde. Heerlijk eten en goed warm.

GvdL
28 maart 2021

Heerlijke, smeuïge en smaakvolle vlees-en groente curries!!

James bond.
27 maart 2021
FKnol
26 maart 2021

Weer erg lekker gegeten. Nog beter wordt het straks als het restaurant weer open mag. We gaan dit zeker herhalen

Gonny Reijnders
24 maart 2021
Wong
24 maart 2021

Het was erg lekker.

Alexandra
24 maart 2021
Alexandra
15 maart 2021

Lekker eten en snelle bezorging binnen 15 min

E.
15 maart 2021

Bezorging was wat laat maar daar kon hij niets aan doen . Het was druk in de zaak zelf. Eten was heerlijk en smaakvol! Deze komt op de lijst om volgende keer weer te bestellen:) Ik kan een ieder Tandoori lounge aanbevelen.

Vincent
15 maart 2021

Heerlijk em goed geprijsd eten! Er was een foutje met de bestelling maar dit werd keurig opgelost. Compliment!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Moes
13 maart 2021

Ben kenner van Indiase keuken. De gerechten waren fantastisch, kakelvers en madras was precies heet genoeg. De Daal was een smaak van vele kruiden en heerlijk. De tandoori had wat sterker van smaak gekund. de Peshwari naan was zalig. Al met al genieten. Volgende week weer!

Tine
13 maart 2021

Het eten was weer verrukkelijk

Tara Jsing
11 maart 2021

Heerlijke gerechten die op tijd werden bezorgd! Vond de biryani alleen aan de zoute kant, maar was voor derest heerlijk!

H.j.
9 maart 2021
Astrid Zuidgeest
28 februari 2021

Was heerlijk en goed warm! Hadden twee x de indian best menu en een mixed grill. Waren alleen de Paperdam vergeten, maar dat mocht de zalige maaltijd niet drukken. Echt een aanrader.

Becky
17 februari 2021

Wij hebben Butter Chicken en King Prawns Vindaloo besteld. De smaak was heel goed. De Butter Chicken heel zacht, romig en mals en de Vindaloo zoals het hoort met een veelvoud aan heerlijke kruiden. Wij hebben genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eric
16 februari 2021

Heerlijk Indiaas eten, twee extra voorgerechtjes besteld en daarmee blijken we voor twee avonden een lekkere Indiase maaltijd te hebben. Aanrader!

Martin
15 februari 2021

In Corona tijd even de lokale horeca ondersteunen! Maar dit wordt een terugkomertje. Ruime portie, goed op smaak echt een aanwinst voor Hoofddorp

Sun
14 februari 2021

Lekker eten: zoals het hoort Op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ikram
6 februari 2021
Baraniraj c
6 februari 2021

Very nice indian spicy food . We enjoyed ,delivery service and food is too good.

FKnol
3 februari 2021

Minder goed als de eerste keer. Naan was goed, spinazie heerlijk, kip was droog

Drees
2 februari 2021

Prima eten, lekker en gezond. Dank jullie wel.. We hebben ervan genoten

Anita M.
31 januari 2021

Zoals voorheen heerlijk gegeten. Tot volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kant
30 januari 2021

Heerlijk eten, nette service! Aanrader!

Ron & Marleen
30 januari 2021

Online bestellen verliep vlot met snelle ontvangstbevestiging. De bestelling was op de afgesproken tijd klaar (opgehaald). Het eten was ruim voldoende, keurig verpakt, erg warm én een ware smaaksensatie!! Voor herhaling vatbaar.

Let
30 januari 2021

Erg lekker, en goede portie.

Michael
29 januari 2021

Zo heerlijk gegeten! Afhalen super easy!

Joyce
28 januari 2021

Heerlijk gegeten. Prima porties. Keurige bezorging eten was goed warm. Voor herhaling vatbaar.

Klant x
16 januari 2021

Bestelling stond keurig op tijd klaar toen we deze kwamen afhalen. Daarnaast was het eten nog steeds lekker warm toen we het op tafel zetten.

Barbara
11 januari 2021

We hebben echt heerlijk gegeten, het eten smaakte erg goed en het was goed warm toen het gebracht werd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aalberts
11 januari 2021

We misten de salade die bij het menu hoorde, volgens beschrijving op internet. Verder was het goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eric Poorter
9 januari 2021

Chicken madras was lekker, maar de saus wat een beetje waterig. Vindaloo was heel lekker en pittig. Nann was een beetje nattig. We hebben wel heel lekker gegeten.

Marielle
7 januari 2021

Eerste kennismaking met Tandoori lounge is goed bevallen Porties zijn goed van formaat en smaken heerlijk!! Zeker voor herhaling vatbaar 👍

Mr. Tandoori Lover
3 januari 2020

Altijd lekker eten bij Tandoori Lounge en vandaag 30 minuten vroeger bezorgd! Net zoals de vorige keer. (Zo snel mogelijk optie) Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kumaresh
31 december 2020

Dekicious Chicken Tandoori. Very well made and tasty. Was delivered even ahead of intimated time.

Rob Mesman
29 december 2020

Super lekker en op tijd

AJ
28 december 2020

Eten was ruim genoeg en redelijk van smaak. Iets aan de milde kant, mocht wat sterker. Wel wat laat bezorgd (20 minuten laat). Erger was dat er in de groente een hard stuk plastic zat wat je bij het eten niet zag. Dit schoot achter in mijn keel en was erg pijnlijk, laat staan gevaarlijk. Kan overal gebeuren, maar wel vervelende ervaring. Bestelde hier voor de eerste keer, maar voorlopig niet meer.

Frank de Koning
25 december 2020

Helemaal TOP!, precies op de afgesproken tijd geleverd, ruim voldoende voor 2 personen, goed warm en het belangrijkste de smaak heerlijk.

Faiz
22 december 2020

Het eten was lekker. We hadden biryani besteld. Je krijgt veel eten voor een goede prijs. Eten was ook lekker warm. We waren verbaasd hoe snel het was bezorgd bij de receptie van het hotel waar we verbleven. Topservice!

Ikraam
22 december 2020

Het eten was nog superheet toen het aan kwam dat is echt geweldig! De gerechten waren een ware explosie aan smaken in mijn mond verrukkelijk en ik ga er zeer zeker nog vaker bestellen!! Complimenten aan de kok en voor de service ❤ ga zo door !!!

Raoul
15 december 2020

Topp

Knol
29 november 2020

Heerlijk gegeten met het gezin. We zijn zeker van plan als het restaurant open is om er te gaan eten. En voor deze periode af en toe even zelf ophalen.

Scarlett
14 november 2020

First time I have had/tried a curry in the Netherlands since I moved here 6 years ago and have to say it is delicious! Highly recommend!

Knol
3 november 2020

Heerlijk gegeten. Jammer dat het niet in het restaurant mag. Gaan we zeker doen als de maatregelen het toelaten!

R F Lens
30 oktober 2020

Het eten was uitstekend, heerlijk! Bij de levering was 1 gerecht gemist, dat is snel nabezorgd. Genoten van het eten en we bestellen zeker vaker, een aanrader!

RMD
26 oktober 2020

Voor het eerst besteld, het was heel goed(vooral de butterchicken). De veg menu is ook een aanrader. Voor herhaling vatbaar. Enige minpunt, de bestelling kwam een half uur later dan afgesproken..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roy
25 oktober 2020

Heerlijk gegeten. Gevarieerd menu meer dan voldoende voor 4 personen.

Beek
17 oktober 2020

Heerlijk eten, ruim voldoende voor 2 personen. Keurig op tijd bezorgd. Aanrader

Alexandra Kiel
7 oktober 2020

top eten, extreem lekker. Super lieve mensen en bezorging perfect op tijd!!

Piotr Belka
28 september 2020

My opinion is the best Indian restaurant i know . Opinion for 2 person is a betest deal you can find . Realy you have try you will be not disapointent chef kitchen do a very good job and everything is a fresch and hot delivery just one euro and very fast best regards

Petra
17 september 2020

Heerlijk eten wat helaas ruim een half uur later werd bezorgd.

Ellen
14 september 2020
Anja
11 september 2020

Excellent Sag Paneer and Paneer Pakoda. The rice is very different from other indian restaurants, very very good.

Willem Remmé
7 september 2020

Het eten werd keurig op tijd bezorgd. Het eten was redelijk goed, alleen de saus van de butter chicken was dit keer wel erg dun, bijna water. Daardoor was de smaak van de stukjes kipfilet ook wat minder. Ik hoop eenmalig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A.R. Joseph
29 augustus 2020

Wederom een zeer geslaagde maaltijd en een zeer correcte bezorging. Online besteld en betaald. T is in minder dan een minuut gebeurd.

Michelle
16 augustus 2020

Precies op tijd bezorgd. Goed warm gehouden. Goede kwaliteit eten.

Vernon
14 augustus 2020

Food is excellent

CP
28 juli 2020

Lekker snel en heerlijk eten!

Erwin
9 juli 2020

Snelle bezorging, goed eten. Zou alleen niet de Garlic Naan tussen de gewone Naan verpakken want nu smaakte alle Naan naar Garlic.

Ardash Joseph
4 juli 2020

Eerste keer een bestelling geplaatst om te laten bezorgen. Zeer tevreden,keurig op tijd bezorgd. Heerlijke maaltijden.

Andrea
1 juli 2020

Mail ontvangen dat bestelling onderweg was en pas 45 minuten later werd het eten bezorgd.

Ilona Onderwater
21 juni 2020
ShahierJ
16 juni 2020

Voor het eerst besteld en alles naar verwachting. Bezorger was ook op tijd (op Schiphol) en eten was naast lekker ook goed ingepakt en warm. Zeker een aanrader.

Petra
14 juni 2020

porties ruim voldoende en nog prima op temperatuur.

Sun
8 juni 2020

De gevulde naans zijn in verhouding sumier/weinig gevuld!.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Amal Hoetmer
5 juni 2020

Hallo, Dit keer was de Madras saus veel te pittig 🌶 🌶🌶, veel meer dan eerdere bestellingen. Graag daar opletten voor de volgende keer. Misschien ook een idee om de pittigheid van gerechten aan de geven met het aantal pepertjes 🌶🌶🌶 op de site. Alvast bedankt 🙏.

GS
2 juni 2020
Patrick Gunther
21 mei 2020

Echt heerlijk gegeten. Porties zijn groot en heerlijk van smaak. Goed ingepakt. Zeer aan te raden.

Andrea
17 mei 2020
Isin
16 mei 2020
Arno
6 mei 2020

prima bestellen en bezorgd. En bovenal lekker.

Ano
30 april 2020

Super lekker ! Goed verpakt keurig op tijd !

Y van der Veldt
29 april 2020

Heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar.

Patrick
21 april 2020

Heerlijk thuis gegeten, blij met de mogelijkheid tot bezorgen. Was goed verzorgd, op tijd. Veel keuze van gerechten. Zeker van harte aanbevolen.

Werner
19 april 2020

Heerlijke gerechten en goed warm bezorgd!

Keith Yim
12 april 2020
Suraj
12 april 2020

Very happy with the quality and taste. Good service. I am definitely ordering again

Karolien
8 april 2020

Delivered very fast. This time our extra requests where not fully met (we are not fond of chicken filet at all and prefer thigh or leg). This time our 2 chicken dishes where made with filet. Makes the dish disappointing.

Jeremy
5 april 2020

Ben zo blij met dit restaurant. Eindelijk een hele goeie Indiaas. Naast dat het allemaal al 2x heerlijk was werd het ook snel bezorgd en belangrijker nog, kwam het warm aan. Als ik perse een verbeterpunt moet schrijven zou de naan nog wel iets beter kunnen maar verder prima te doen. Dit keer had ik lamstikka, om te smullen hoor. Altijd ook een lekker soepje nog erbij. Tot snel maar weer...

Amal Hoetmer
31 maart 2020

Bezorging was precies op tijd en het eten was heerlijk. Zeker een aanrader.

Karolien
30 maart 2020

Excellent. I added some requests to my order. All requests where met. Food was lovely.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Isin
28 maart 2020

Great Food! All fresh and still warm. A possibility to pay with paypal would be great.

Gailia
28 maart 2020

T eten was heerlijk

Tim
27 maart 2020

Goed optijd, lekker eten!

N. Stevens
18 maart 2020

Wij hebben op 14 maart voor het eerst bij Tandoori Lounge besteld. Wij hadden goede verhalen gehoord en waren erg benieuwd. De bestelling werd een kwartier eerder bezorgd dan verwacht werd. Alles was nog lekker warm en werd netjes geleverd. Eten werd bezorgd door een hele vriendelijke dame. Het eten zat vol met smaak en was echt super lekker. Mijn man is erg kritisch met eten en zelfs hij was tevreden:-). Ik zou Tandoori Lounge zeker aanbevelen aan familie en vrienden en ik zal hier zeker nog een keer bestellen. Als het restaurant weer open is gaan wij daar graag een keer eten. Echt een aanwinst voor Hoofddorp.

Gailia
7 maart 2020

Het eten was echt heerlijk Echt een aanrader

mr.gonzo
29 februari 2020

Eten stond keurig op tijd klaar, kwaliteit is goed maar niet geweldig....Kip Madras was erg heet, hoort een mild gerecht te zijn....ook vrij prijzig voor de geboden kwaliteit

Adjay
25 februari 2020

Het eten was gewoon perfect!

M&J
25 februari 2020

Goede kwaliteit, alles was goed heet (temperatuur) bij bezorging. Aardige bezorger, en bezorgd op afgesproken tijd!

noa
23 februari 2020

zeer lekker eten, ben zeker onder de indruk! hele lieve bezorger duurde niet te lang met bezorgen was top.

Vincent
15 februari 2020

Eten is super goed, altijd vers, en alles behalve duur.

SVG
26 januari 2020

De paneer en biryani waren heerlijk. Helaas was de naan al helemaal koud en hard geworden, dus het kan niet anders dat we oude naan hadden gekregen. Dit was erg jammer. Daarnaast bevatte de garlic naan geen garlic. Overal lekker gegeten maar we zullen geen naan meer bestellen.

Dennis
9 december 2019

Super goed eten, hele lekkere Indiase gerechten. Kwaliteit was top, bezorging was super snel. Zeker een aanrader.