Avaliações de Tandoori Lounge Hoofddorp

Avaliações recentes

5.0
Adam
11 abril 2024

Delicious food.

Ruud Kloost
29 março 2024

Is er een nieuwe kok? De Chicken Tikki Massala vonden wij niet van de kwaliteit die we gewend waren: te dun, te weinig kip/garnalen en niet pittig.

Yuki
21 março 2024

Snel geleverd, heerlijk gekruid. Dachten dat 1 gerecht niet was geleverd, nagebeld, blijkt eigen fout te zijn en hadden het verkeerde besteld. Dit nogmaals telefonisch doorgegeven en alsnog de korma besteld. Deze was ook snel geleverd en goed gekruid. Alleen iets te "gekruid" (lees: pittig) voor de dame in kwestie. Volgende keer niet vergeten te vragen of deze minder of niet pittig kan.

Jos
6 março 2024

Veel veel, heet heet en lekker lekker.

M S
4 março 2024
Raimon
25 fevereiro 2024

Lekker en veel.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kamran
11 fevereiro 2024

Besteld en binnen een half uurtje stond het al klaar om afgehaald te worden. Eten was ook lekker.

Yuk
2 fevereiro 2024

Heerlijk gegeten, eten met veel smaak, snel bezorgd en bedankt voor de attenties. Zeker een aanrader!!

Kramer
21 janeiro 2024

Prima kwaliteit en prompte levering

J.L
20 janeiro 2024

Is altijd heel erg lekker daar. Alleen miste we de Papadam (hoorde bij ons "Indian Best Menu")bij onze afhaalbestelling.

Robert Bröcker
2 janeiro 2024

Zo als altijd heerlijk, op tijd, goed verpakt en heet!

Kitty Prins
27 dezembro 2023

It was delicious again!!!

Sunieta
27 dezembro 2023
Jeroen
26 dezembro 2023
Jana Griekspoor-Blesing
24 dezembro 2023

Snelle levering half uur Eet en bestel regelmatig bij Tandoori Lounge en het eten is altijd een feestje voor je smaakpapillen kortom heerlijk

Marie-Jose Van den Berg
21 dezembro 2023

Erg veel saus bij butter chicken..kip nogal droog en weinig in verhouding tot hele volle bak saus. Andere gerecht kip ook erg droog

Kannan
21 dezembro 2023

I used to offer every time and seen was goo but this time the biryani was good but balti chicken ( sorry if I wrongly spelt ) was not that good like earlier.

Mevr.J.Griekspoor -Blesing
30 novembro 2023

Op tijd bezorgd en het voor en hoofdgerecht was weer prima

Rob
25 novembro 2023

Best wel spannend wat je krijgt maar onwijs lekkere smaken.

John
25 novembro 2023

Lekker gegeten

Jana Griekspoor-Blesing
16 novembro 2023

Zeer snelle levering en het was genieten.van het eten.zeer goed en.prima verpakt en warm

9 novembro 2023

The food tasted a bit bland. Chucks of chicken in the Malai tikka were a bit too big to eat without a knife.

Bärbel
23 outubro 2023

top ...... snel heet en lekker ... kon niet beter en de bezorger was ook top !!!

Helene
21 outubro 2023
Sandra Roest
5 outubro 2023

Heerlijk gegeten,en een super snelle bezorging.

Dillon
24 setembro 2023
Ghizal
21 setembro 2023

Helaas deze keer daal soup was heel waterig en butter chicken smakte ook niet zoals altijd.

Adriaan
17 setembro 2023

Prima kwaliteit, erg lekker, bezorging duurde lang maar vriendelijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sushila
17 setembro 2023

Super snel en goede service, vriendelijk personeel bij ophalen. Staat op tijd klaar. En nog goed warm bij thuiskomst, 15 min. Rijden. Eten is goed op smaak voor de Indiaase keuken. Ik kom zeker weer terug.

Jasper
27 agosto 2023

De aangekondigde bezorgtijd was erg optimistisch en de "eten is onderweg" email kwam een uur na het eten binnen. Het eten was prima: goed warm en erg lekker.

Helene
27 agosto 2023

T eten was heerlijk. Bezorging duurde ongeveer een uur. Was misschien wel te verwachten op een zaterdag avond met vreselijke hagelbuien. Het was iig het wachten waard.

Ellen
17 agosto 2023

Veel en lekker eten.

sushila
26 julho 2023

Online besteld. Stond klaar volgens tijdschema. Heerlijk gegeten. Ruim voldoende in hoeveelheden. Tot de volgende keer weer. Dank.

Ellen Steensma
17 julho 2023

Precies op tijd en super lekker en veel 🤛

Edgar Polak
2 julho 2023
Ellen de Beer
26 junho 2023
kittyprins
18 junho 2023

keurig bezorgd zoals aangegeven en het smaakte weer verrukkelijk!!! Altijd een feestje om te eten van Tandoori Lounge

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marco
21 maio 2023

Altijd goed en snel

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Martine Slootmaker
5 maio 2023

Helaas al voor de 2e keer kip vindaloo gekregen, terwijl gamba's besteld én betaald. Scheelt 2x €3 = €6...... Graag contact om dit terug te krijgen

Vindan
9 abril 2023
Lia
8 fevereiro 2023
Anoniem
5 fevereiro 2023
Danny
2 fevereiro 2023

Heerlijk gegeten! Besteld voor werk en gaan hier zeker vaker bestellen!

Karolina
6 janeiro 2023
Hassan
2 janeiro 2023

Eten was goed en lekker. Echter gaf de bezorger aan bij de receptie van het hotel dat hij mij zou bellen dat hij was gearriveerd. Een halfuur later belde de receptie dat mijn eten er allang was. Bezorger heeft me nooit gebeld..

Lisa
25 dezembro 2022

Outstanding food and great service. We love the menu and preparation of their food. Every time we travel through Amsterdam, we order from Tandoori Lounge and are happy with our meal!

Maaike
12 dezembro 2022

Heel lekker gegeten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Arnold
10 dezembro 2022

Voor de vijfde keer eten besteld. Voor de eerste keer linzensoep besteld. Lekker pittig. Netjes op tijd gebracht. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Andjana Ghisai
18 novembro 2022

In 1 woord: heerlijk.

Andjana Ghisai
18 novembro 2022

Het eten was echt super lekker.

Barbara
7 novembro 2022

Alleen maar positieve ervaringen met dit restaurant! Heerlijk eten en goed op temperatuur bezorgd. Bezorger kwam sneller dan verwacht.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lena
17 outubro 2022
Yooster
1 outubro 2022

Snel afhal en super lekker!

Shravan
30 agosto 2022
Pranshu
22 agosto 2022

Same gravy is shared across many dishes , and therefore they taste same almost like mushroom bajji and planner jalfrezi

Carla
20 agosto 2022

Na meerder keren in het restaurant gegeten te hebben, nu eens een maaltijdmenu afgehaald, en ook dat was prima. Op de gevraagde tijd stond mijn bestelling keurig klaar. Alles was ook heel goed verpakt en bij thuiskomst 15min later alles nog warm bijna heet genoeg om direct te eten. Weer heerlijk gegeten van de Tandoori Lounche

Peter
19 agosto 2022

Gewoonweg zalig. Goed warm en ruime porties.

Siriphan
14 agosto 2022

Het eten smaakt goed, maar iets meer groenten erin zal nig fijner zijn.

Shravan
4 agosto 2022
Mauricio
31 julho 2022

Very delicious food, highly recommended!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tjalling Boon
30 julho 2022
Stefan van Oostveen
28 julho 2022

Lekker eten !

Emem
24 julho 2022

Lovely food, myself and my family really enjoyed the meal. Great service too

Peter
11 julho 2022

Voor het eerst en zeker niet voor het laatst besteld. Mixed grill gekozen voor diversiteit en Saag. Was VOORTREFFELIJK ! Heerlijk mals, warm en op tijd afgeleverd. Dit was dan wel de eerste keer maar zeker niet de laatste.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gertjan
3 julho 2022

Voor 't gemak weer eens Indiaas door Tandoori Lounge laten brengen. Samosa vegi als hapje vooraf, zaten twee sausjes bij w.o. een mint. Erg lekker. Als hoofdgerechten Curry Madras en Butter chicken. Beide prima. Madras goed gekruid. De kipfilet in beide curries erg mals. Bezorging uitstekend en precies op afgesproken tijd. Alles was overigens goed verpakt en overal zat nog alufolie omheen. Prima adres voor de Indiase keuken in Hoofddorp!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sharm
26 junho 2022

Iets meer pittig, graag!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

René
26 junho 2022

Bijzonder smakelijke gerechten! Prima verpakt. We komen zeker weer terug.

Danielle
14 junho 2022

Heerlijk gegeten eten was super lekker en optijd bezorgd. Ga zo door! Wij komen gauw een keer langs om in het restaurant te eten en ons door de kok te laten verrassen .

Raymond
13 junho 2022

Overheeeeerrlijk eten met de authentieke indiaanse kruiden melanges! Alles bomvol smaken en geuren. Makkelijk te bestellen online en snelle levering of pickup.

Johan
9 junho 2022

Zoals altijd eten is perfect op smaak, op tijd bezorgd, eten is nog heet bij ontvangst vanaf Hoofddorp naar Nieuw-Vennep. Altijd top!

Roelof Moes
22 maio 2022

Prima, zoals altijd weer!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
29 abril 2022
Nii
25 abril 2022

Super lekker Geen minuur van spijt

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dimi
16 abril 2022

Lekker eten , porties ruim genoeg. Werd op tijd en goed op temperatuur bezorgd.

Stefan
15 abril 2022

Heerlijk!

Ghizal
9 abril 2022

Gerechten zijn lekker, porties genoeg groot, word op tijd bezorgd.

Sachin
28 março 2022
Hans
5 março 2022

heerlijk gegeten, bestelling kwam wel half uurtje later

Michael
28 fevereiro 2022
Saj
21 fevereiro 2022

Delivered on time with lot of extras. excellent food.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wouter
21 fevereiro 2022

Kwam op de afgesproken tijd. Altijd heerlijk op smaak en temperatuur.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sunieta
18 fevereiro 2022

Eten was te flauw. Ben dit niet gewend van jullie

Kerstin Madaus
18 fevereiro 2022

Niet warm.. Verpakking of bezorging? Kan het niet zegen

Arnold
15 fevereiro 2022

Gewoon uitstekend eten. Op tijd besteld, op tijd geleverd.

Marcel
14 fevereiro 2022

Bezorging was keurig en op tijd en het eten was heerlijk. Dat alles voor een schappelijke prijs.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Roelof Moes
13 fevereiro 2022

De Chicken Vindaloo was zoals altijd verrukkelijk. Net niet te pittig. Jammer dat ik apart een Peshwari naan erbij had besteld, maar kreeg een gewone naan! Dat viel echt tegen; nooit meer mijn bestelling foutief leveren, hoor!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

S Mukherjee
5 fevereiro 2022

I like lamb madras from here. But a couple of times including this time, I noticed that the quality of the meat is not good. Same goes for the rice. You would get a smell that usually happen if you keep the rice in a damp area. And also a couple of times, rice that comes together with the lamb was missing.

Wimvankoten
23 janeiro 2022

Heerlijk gegeten mooie en lekkere gerechten een aanrader

Martin van Hoof
22 janeiro 2022

Eten was erg lekker en nog gloeiend heet bij bezorging.

Remco Maljers
20 janeiro 2022

We hebben heerlijk gegeten en het werd exact op de afgesproken tijd afgeleverd.

Tuinstra
16 janeiro 2022
Hans
16 janeiro 2022

Heerlijk gegeten, veel variatie in smaken dus voor elk wat wils. Ruim voldoende porties ook!

S
10 janeiro 2022

Ik heb heerlijk genoten, 💯 lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Cc
7 janeiro 2022

Smakelijk eten, in het menu zit van alles wat. Ruim voldoende. Bezorging wel wat later maar had er rekening mee gehouden.

V C
5 janeiro 2022

Verkeerde bestelling gehad, in plaats van mango kulfi, hadden we mango lassie ontvangen. De kulfi's werden meteen gebracht, dus dat was verder prima. Maar vorige keer is het ook al misgegaan met de kulfi's. Dus echt een aandachtspunt voor dit restaurant. Butter chicken was echt super. Ook de rijst vinden we altijd geweldig. Tikka masala vonden we wat minder, misschien zijn wij te veel de Engelse (iets romige) tikka masala gewend. Naan was lekker en de papadums en het sausje ook. Uiteindelijk zeker een aanrader, ook gezien de prijs (2 hoofdgerechten+naan+rijst+papadum voor maar 23.50).

Anuschka
31 dezembro 2021
Fad
29 dezembro 2021

Was heerlijk!!

Caren
27 dezembro 2021

Menu was heerlijk, alleen de onion bahjies waren een beetje hard.

Monique Velthuis
26 dezembro 2021

Heerlijk gegeten, de gerechten zijn erg lekker gekruid. Vriendelijke bezorger, keurig op tijd en gaf met een grote glimlach aan dat hij blij was met zijn fooi!

Desirew
19 dezembro 2021

Super goed eten...keurig op tijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.