Beoordelingen van Tandoori Lounge Hoofddorp

Recente recensies van Tandoori Lounge Hoofddorp

5 sterren na 110 reviews

, 21-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

On time delivery. Good -Quality and quantity

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: lekker Indiaas eten zoals het hoort. Snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging binnen de aangegeven tijd en het eten was heerlijk.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima smaak. Uitstekend verpakt voor take away. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Vriendelijk personeel.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd. Werd heel warm bezorgd. Erg lekker!

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten!

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker vegetarisch menu afgehaald. Lekker pittig (niet te) en alles was warm. Smaakte prima

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

In de Corona tijden halen wij zeker 1x pmnd eten af bij tandoori lounge. Lekker en pittig eten zoals het hoort. Maw geen Indiaas verwesterd eten.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker gegeten!!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker en goed eten! Zoals het Indiaas eten hoort te zijn Een aanrader!

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat er niks met de aanvullende opmerking is gedaan. Verder prima bezorgd en prima eten.

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Echt een aanrader!

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer prima in orde. Heerlijk eten en goed warm.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke, smeuïge en smaakvolle vlees-en groente curries!!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer erg lekker gegeten. Nog beter wordt het straks als het restaurant weer open mag. We gaan dit zeker herhalen

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker.

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snelle bezorging binnen 15 min

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was wat laat maar daar kon hij niets aan doen . Het was druk in de zaak zelf. Eten was heerlijk en smaakvol! Deze komt op de lijst om volgende keer weer te bestellen:) Ik kan een ieder Tandoori lounge aanbevelen.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk em goed geprijsd eten! Er was een foutje met de bestelling maar dit werd keurig opgelost. Compliment!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben kenner van Indiase keuken. De gerechten waren fantastisch, kakelvers en madras was precies heet genoeg. De Daal was een smaak van vele kruiden en heerlijk. De tandoori had wat sterker van smaak gekund. de Peshwari naan was zalig. Al met al genieten. Volgende week weer!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer verrukkelijk

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten die op tijd werden bezorgd! Vond de biryani alleen aan de zoute kant, maar was voor derest heerlijk!

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en goed warm! Hadden twee x de indian best menu en een mixed grill. Waren alleen de Paperdam vergeten, maar dat mocht de zalige maaltijd niet drukken. Echt een aanrader.

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben Butter Chicken en King Prawns Vindaloo besteld. De smaak was heel goed. De Butter Chicken heel zacht, romig en mals en de Vindaloo zoals het hoort met een veelvoud aan heerlijke kruiden. Wij hebben genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Indiaas eten, twee extra voorgerechtjes besteld en daarmee blijken we voor twee avonden een lekkere Indiase maaltijd te hebben. Aanrader!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

In Corona tijd even de lokale horeca ondersteunen! Maar dit wordt een terugkomertje. Ruime portie, goed op smaak echt een aanwinst voor Hoofddorp

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten: zoals het hoort Op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very nice indian spicy food . We enjoyed ,delivery service and food is too good.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Minder goed als de eerste keer. Naan was goed, spinazie heerlijk, kip was droog

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima eten, lekker en gezond. Dank jullie wel.. We hebben ervan genoten

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals voorheen heerlijk gegeten. Tot volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, nette service! Aanrader!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen verliep vlot met snelle ontvangstbevestiging. De bestelling was op de afgesproken tijd klaar (opgehaald). Het eten was ruim voldoende, keurig verpakt, erg warm én een ware smaaksensatie!! Voor herhaling vatbaar.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, en goede portie.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zo heerlijk gegeten! Afhalen super easy!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Prima porties. Keurige bezorging eten was goed warm. Voor herhaling vatbaar.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond keurig op tijd klaar toen we deze kwamen afhalen. Daarnaast was het eten nog steeds lekker warm toen we het op tafel zetten.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben echt heerlijk gegeten, het eten smaakte erg goed en het was goed warm toen het gebracht werd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We misten de salade die bij het menu hoorde, volgens beschrijving op internet. Verder was het goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Chicken madras was lekker, maar de saus wat een beetje waterig. Vindaloo was heel lekker en pittig. Nann was een beetje nattig. We hebben wel heel lekker gegeten.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste kennismaking met Tandoori lounge is goed bevallen Porties zijn goed van formaat en smaken heerlijk!! Zeker voor herhaling vatbaar 👍

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten bij Tandoori Lounge en vandaag 30 minuten vroeger bezorgd! Net zoals de vorige keer. (Zo snel mogelijk optie) Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dekicious Chicken Tandoori. Very well made and tasty. Was delivered even ahead of intimated time.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en op tijd

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was ruim genoeg en redelijk van smaak. Iets aan de milde kant, mocht wat sterker. Wel wat laat bezorgd (20 minuten laat). Erger was dat er in de groente een hard stuk plastic zat wat je bij het eten niet zag. Dit schoot achter in mijn keel en was erg pijnlijk, laat staan gevaarlijk. Kan overal gebeuren, maar wel vervelende ervaring. Bestelde hier voor de eerste keer, maar voorlopig niet meer.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal TOP!, precies op de afgesproken tijd geleverd, ruim voldoende voor 2 personen, goed warm en het belangrijkste de smaak heerlijk.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker. We hadden biryani besteld. Je krijgt veel eten voor een goede prijs. Eten was ook lekker warm. We waren verbaasd hoe snel het was bezorgd bij de receptie van het hotel waar we verbleven. Topservice!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was nog superheet toen het aan kwam dat is echt geweldig! De gerechten waren een ware explosie aan smaken in mijn mond verrukkelijk en ik ga er zeer zeker nog vaker bestellen!! Complimenten aan de kok en voor de service ❤ ga zo door !!!

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topp

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten met het gezin. We zijn zeker van plan als het restaurant open is om er te gaan eten. En voor deze periode af en toe even zelf ophalen.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

First time I have had/tried a curry in the Netherlands since I moved here 6 years ago and have to say it is delicious! Highly recommend!

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Jammer dat het niet in het restaurant mag. Gaan we zeker doen als de maatregelen het toelaten!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was uitstekend, heerlijk! Bij de levering was 1 gerecht gemist, dat is snel nabezorgd. Genoten van het eten en we bestellen zeker vaker, een aanrader!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld, het was heel goed(vooral de butterchicken). De veg menu is ook een aanrader. Voor herhaling vatbaar. Enige minpunt, de bestelling kwam een half uur later dan afgesproken..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Gevarieerd menu meer dan voldoende voor 4 personen.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, ruim voldoende voor 2 personen. Keurig op tijd bezorgd. Aanrader

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top eten, extreem lekker. Super lieve mensen en bezorging perfect op tijd!!

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

My opinion is the best Indian restaurant i know . Opinion for 2 person is a betest deal you can find . Realy you have try you will be not disapointent chef kitchen do a very good job and everything is a fresch and hot delivery just one euro and very fast best regards

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten wat helaas ruim een half uur later werd bezorgd.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Excellent Sag Paneer and Paneer Pakoda. The rice is very different from other indian restaurants, very very good.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd keurig op tijd bezorgd. Het eten was redelijk goed, alleen de saus van de butter chicken was dit keer wel erg dun, bijna water. Daardoor was de smaak van de stukjes kipfilet ook wat minder. Ik hoop eenmalig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom een zeer geslaagde maaltijd en een zeer correcte bezorging. Online besteld en betaald. T is in minder dan een minuut gebeurd.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd. Goed warm gehouden. Goede kwaliteit eten.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Food is excellent

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker snel en heerlijk eten!

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, goed eten. Zou alleen niet de Garlic Naan tussen de gewone Naan verpakken want nu smaakte alle Naan naar Garlic.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer een bestelling geplaatst om te laten bezorgen. Zeer tevreden,keurig op tijd bezorgd. Heerlijke maaltijden.

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mail ontvangen dat bestelling onderweg was en pas 45 minuten later werd het eten bezorgd.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld en alles naar verwachting. Bezorger was ook op tijd (op Schiphol) en eten was naast lekker ook goed ingepakt en warm. Zeker een aanrader.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

porties ruim voldoende en nog prima op temperatuur.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gevulde naans zijn in verhouding sumier/weinig gevuld!.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hallo, Dit keer was de Madras saus veel te pittig 🌶 🌶🌶, veel meer dan eerdere bestellingen. Graag daar opletten voor de volgende keer. Misschien ook een idee om de pittigheid van gerechten aan de geven met het aantal pepertjes 🌶🌶🌶 op de site. Alvast bedankt 🙏.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk gegeten. Porties zijn groot en heerlijk van smaak. Goed ingepakt. Zeer aan te raden.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima bestellen en bezorgd. En bovenal lekker.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker ! Goed verpakt keurig op tijd !

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk thuis gegeten, blij met de mogelijkheid tot bezorgen. Was goed verzorgd, op tijd. Veel keuze van gerechten. Zeker van harte aanbevolen.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten en goed warm bezorgd!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very happy with the quality and taste. Good service. I am definitely ordering again

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delivered very fast. This time our extra requests where not fully met (we are not fond of chicken filet at all and prefer thigh or leg). This time our 2 chicken dishes where made with filet. Makes the dish disappointing.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben zo blij met dit restaurant. Eindelijk een hele goeie Indiaas. Naast dat het allemaal al 2x heerlijk was werd het ook snel bezorgd en belangrijker nog, kwam het warm aan. Als ik perse een verbeterpunt moet schrijven zou de naan nog wel iets beter kunnen maar verder prima te doen. Dit keer had ik lamstikka, om te smullen hoor. Altijd ook een lekker soepje nog erbij. Tot snel maar weer...

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was precies op tijd en het eten was heerlijk. Zeker een aanrader.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent. I added some requests to my order. All requests where met. Food was lovely.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great Food! All fresh and still warm. A possibility to pay with paypal would be great.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T eten was heerlijk

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed optijd, lekker eten!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben op 14 maart voor het eerst bij Tandoori Lounge besteld. Wij hadden goede verhalen gehoord en waren erg benieuwd. De bestelling werd een kwartier eerder bezorgd dan verwacht werd. Alles was nog lekker warm en werd netjes geleverd. Eten werd bezorgd door een hele vriendelijke dame. Het eten zat vol met smaak en was echt super lekker. Mijn man is erg kritisch met eten en zelfs hij was tevreden:-). Ik zou Tandoori Lounge zeker aanbevelen aan familie en vrienden en ik zal hier zeker nog een keer bestellen. Als het restaurant weer open is gaan wij daar graag een keer eten. Echt een aanwinst voor Hoofddorp.

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt heerlijk Echt een aanrader

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten stond keurig op tijd klaar, kwaliteit is goed maar niet geweldig....Kip Madras was erg heet, hoort een mild gerecht te zijn....ook vrij prijzig voor de geboden kwaliteit

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was gewoon perfect!

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, alles was goed heet (temperatuur) bij bezorging. Aardige bezorger, en bezorgd op afgesproken tijd!

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer lekker eten, ben zeker onder de indruk! hele lieve bezorger duurde niet te lang met bezorgen was top.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten is super goed, altijd vers, en alles behalve duur.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

De paneer en biryani waren heerlijk. Helaas was de naan al helemaal koud en hard geworden, dus het kan niet anders dat we oude naan hadden gekregen. Dit was erg jammer. Daarnaast bevatte de garlic naan geen garlic. Overal lekker gegeten maar we zullen geen naan meer bestellen.

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed eten, hele lekkere Indiase gerechten. Kwaliteit was top, bezorging was super snel. Zeker een aanrader.